Wednesday, July 27, 2011

Sekali Lagi

Mula-mula krole nak ucapkan syabas dan tahniah kepada industri perfileman tanah air kita yang semakin hari semakin maju dan berjaya menarik minat penonton-penonton tanah air tanpa mengira genre cerita tersebut. seramkah??? jiwangkah??? aksikah??? semuanya mendapat sambutan hangat!!! cuba korang tengok suratkhabar sekarangni pergh!!! ada yang cerita boleh mengutip keuntungan sampai berjuta-juta ringgit!!! ok-ok nak cerita pasal movie "sekali lagi" ni, al-maklumlah krole ni kan selalu ketinggalan tapi tak kira juga!!! krole nak update juga huhuhu... belum sempat bahang "KL Gangster" di pawagam muncul pula cerita "sekali lagi" iaitu lakonan shaheizy sam dan lisa suriani, mula-mula tu macam malas nak tengok tapi bila dengar member-member semua puji lakonan mereka berdua huh!!! apa lagi cepat-cepat krole pergi ke pawagam berhampiran~ dan hasilnya.

Huh!!! memang berbaloi siot!!! rasanya kalau dipanggung tu krole seorang je pergh!!! meleleh juga air mata rasanya!!! tapi disebabkan ramai huhuhu kontrol jugalah~ tapi ada juga dua tiga orang awek krole tengok meleleh air mata huh!!! memang respek lakonan mereka!!! jalan cerita pun best~ dan yang penting ada pelakon fevret krole hehehe cuba teka??? ya betul adik mia sara yang comel hehehe... adus kalau budak ni ada memang suka tengok, mana taknya krole kagum sangat dia ni, masih kecil lagi tapi dah pandai berlakon huhuhu... dah tu comel pula!!! kira full packagelah!!! apa-apa pun bagi sesiapa yang belum menonton cerita ni, jangan tunggu lama-lama cepat tengok!!!... happy blogging semua~






p/s : da sepulo kali tengok tak boring lagi heee~

3 Komen:

forever love said...

suke dialog mia sara dgn sam..masa makan askrem comot tue

krole said...

forever=huhuhu tu r wak..cute tol r mia sara tu~

Sang Penulis said...

: best tak citer ni? nnti nak try layan la.. :)