Wednesday, February 13, 2013

Aku Jadi Batman

Tolong jangan terperanjat dengan tajuk entri aku kali ini, bukannya sekarang ni aku berkecimpung dalam bidang adiwira atau superhero cuma diri ini saja terasa seperti menjadi batman? selalunya batman ni bergerak membenteras jenayah pada malam hari kan? ya! begitulah diriku dalam dunia blogging kala ini. Seperti tiada waktu siang... hanya dapat beroperasi pada malam hari. Bukan apa... sekarang ni waktu siang aku terlampau sibuk kerja, maka jawapnya aku hanya boleh berblog di waktu malam. Selalunya aku akan menyelinap ke blog kawan-kawan secara diam-diam, mengintai didalam gelap seperti batman... amboi! tak boleh blah ayat ni hahaha! tapi itu pun terpulang kepada kesihatan line internet kat rumah ni? kalau sihat, bolehlah krole menyelinap ke semua blog rakan-rakan khususnya yang ada didalam bloglist krole ni.

Tapi kalau line internet buat hal! aduh! korang cuba bayangkan... nak buka satu laman blog pun dah ambil masa 7 ke 10 minit? pergh! tercabar juga keimanan kan? so jalan yang terbaik... klik butang start dan shutdown hahaha! hilang mood nak blogwalking. Tapi disini aku nak ucapkan berjuta-juta lemon terima kasih kepada semua rakan-rakan yang sudi jenguk-jenguk dan komen-komen kat blog ni, dan berbilion terima kasih juga kepada yang sudi klik iklan yang selalu terpampang kat blog ni hahaha! terima kasih ya!. Oklah sebenarnya lepas ni aku nak menjalankan aktiviti siasatan ke atas blog-blog yang meninggalkan jejak kat shoutbox krole ni, so happy blogging semua.



p/s : akulah batman itu~

14 Komen:

||Sis aLeaSaRa|| said...

walaupun sllu jd silent reader..mlm ni nk gak komen he3....

#owh rs nak hempuk je laptop,internet slow giler mlm ni....hlg gak mood nk bw...huhu...

Nurul Farahizzati said...

sama la kita krole.. huhuhu....

el said...

el tgh bayangkan krole skodeng cara batman dgn pki mask n baju batman hahahaha...

xabis2 lagi ngan line tenet cam cipsmore tu

deqjamucuxx said...

hahahaha . oh batman.. nak sainn ~ lalala ^^

MizzTina said...

batman pun boleyyy.. jnji ada entry.. jgn mcm sy lak.. malas kemain.. hahaha

PeRdU cINta said...

kadang2 niat nak ziarah kwn2 ada tp line pulak demam kura..redha jelah..tapi insyaAllah walau sekadar ziarah tanpa tinggal jejak..follow tetap follow.. :)

Shaiful Zaidi said...

hebatnya superhero...

krole said...

Sis aleasara : huhuhu thanks yew~dtgla slalu ngeee

Nurul : kta serupa~~~

krole said...

el : tu r el..geram tol r line tenet ni~tak pnahla nak sihat~ hahaha! tnggi imiginasi~~~

deqja : huhhu~bule~~~

krole said...

MizzTina : hahaha! kte sme jew wak~

Perdu cinta : huhuhu~tu r masalahnyew...sabo jela~~

krole said...

shaiful : haha! tak hebat mana pong bro~

Mar Haini Abdul Rahim said...

inilah semangat seorang blogger tegar... kikiki :D

puteri kasih said...

superhero blogger..hebat bro ni ..hehe ^_^

Mieza Jhaa K said...

Berjuta-juta lemon sama2 la krole