Friday, January 11, 2013

Hari Lahir Isteriku

Waktu bangun pagi tadi, terasa lain macam saja hari ini? macam ada yang tak kena... hm... lama juga krole termenung memikirkan apakah perkara yang melain macamkan hari ini? tiba-tiba ting! bila tengok kalendar hari ini owh hihihi rupa-rupanya hari ini hari lahir Mrs. krole. Patutlah krole tengok dari semalam senyum memanjang saja Mrs. krole ni hihihi. Bila ingat saja, sepantas kilat terus krole kata kepada Mrs. krole... "happy birthday sayang". Kiranya hari ini nak bawa Mrs. krole jalan-jalan... ala kiranya nak sabut birthday beliaulah hihihi. Tapi hajat krole tak kesampaian kerana Mrs. krole kerja hari ini, beliau kerja petang (guru), so dalam jam 5:30pm barulah beliau ada di rumah. 

Tapi tak apa... masa ni bolehlah krole guna untuk buat persiapan nak bagi kejutan pada Mrs. krole hihihi. Hm... nak beli hadiah apa pula kali ini? aha! krole dah tahu, tapi... tak nak beritahu kat korang hahaha! (ketawa jahat). Ohya! sila jangan cemburu dengan gambar kek kat atas tu ya? sebab gambar tu krole ambil kat google, tapi... rasanya nak pergi carilah kek pelangi macam tu, cantik dan menyelerakan pada mata yang memandang kan? Oklah krole nak out dulu, nak buat persiapan sikit so happy blogging semua.



p/s : selamat hari lahir sayang~

19 Komen:

Cik Cammy Lia said...

alahai untungnya isteri krole.siap nk buat kejutan bagai...memang hepi la hati si isteri.hihi..

*Hepi besday Mrs Krole.

-meeSUPERGIRL- said...

bagi handbag LV knpom dy suke . hehe

ezyra daniel said...

kek tu memang sedap..zyra da pernah mkn...hehe...btw,say happy besday yaa kat akk

Suzie Yusuh said...

nyum..kek pelangi, untung wife anda siap nak bagi surprise present lagi :)

Mar Haini Abdul Rahim said...

yeayyy selamat ulangtahun mrs krole ! semoga panjang umur & sihat2 selalu :D

#mar amat menyokong jk en krole membeli kek itu !sedaapppnyeee tlg laa fhm ~

.: iEyLa :. said...

happy birthday to ur wife...
moga awak bahagia bersama dia smpai ke akhir hayat..

Kasmawati Jaafar said...

nasib baik x lupa besday mrs krole.. neway, happy birthday to mrs. krole!

deqjamucuxx said...

wuuu..bestlah dpt husband romantik.. wink3...

hpy bday Mrs.Krole..... :)

CekbOlat-bOlat said...

kecur air liur tgok kek pelangi tu . hntar sikit ! jgn kedekut .

Anonymous said...

hehehe..
makaseh sayang...ngtkn da lupa td..huhuhu.sbb mcm wt xtau ja..hehehee..makaseh dgn kejutan yg mmg best sgt tu...

to all : thanks sbb sudi wish tuk saya dan doakan yg baik2 ya...

krole said...

Cik Cammy : tak sabar nak beri kejutan ngan beliau hihhi~

Mee : pergh!!! mahai tak wak?

ezyra daniel : mmg sdap pong~

krole said...

suzie : huhu~thanks

Mar : thanks mar...da mam pong~hihihi

Ieyla : thanks wak~amin~

krole said...

suzie : huhu~thanks

Mar : thanks mar...da mam pong~hihihi

Ieyla : thanks wak~amin~

krole said...

kasmawati : huhu mne le lpe wak~tarikh penting tu~

deqja : thanks wak...Mrs. krole kim slm~

krole said...

Bolat : huhuhu nnt krole pos laju oraitz~

krole said...

Mrs. krole : huhuhu...mne abg le lpa tarikh penting ni yang....huhu welkam2...gembira hati abg kalo ayang suka~yeah!!!! malam ni kte candle light diner ya hihihi

Anonymous said...

to mr.krole: thanks sayang...candle light diner kta mlm td mmg xdpt d lupakan...moga pkhwinn kta berkekalan buat selamanya...

Eca Dwinky Asha said...

happy bday mrs krole~

deqjamucuxx said...

alolo...co cuuweett ! hihih

waalaikumusalam :)