Wednesday, January 9, 2013

Aku Selesa Bersarong

Mula-mula sila abaikan gambar model kain sarong diatas ya, jangan tengok lama-lama nanti muntah hahaha! kalau nak dibandingkan dengan seluar hm... rasanya aku lebih minat dan selesa memakai benda yang dikenali dengan nama kain sarong atau kain sarung atau kain pelikat ni hihihi. Tak kiralah nak ke pusat membeli-belahkah, pergi restoran 10 bintangkah (amboi), atau kemana saja, kalau hati ini dah kata pakai kain sarong pergh! serius beb! memang bersaronglah krole jawapnya. Kadang-kadang lucu juga bila jalan-jalan bersarong ni? seperti menjadi tumpuan ramai pula...? ada yang sampai dua tiga kali pandang, mungkin kemachoan diri krole terserlah kot bila bersarong ni? ok dipersilakan muntah (buwek!).

Cuba korang tengok gambar kat atas tu? nampak tegap tak? rasanya dah boleh lawan brother Ben Ashaari tak? hahaha! (melalut jauh aku ni). Bab bersarong ni Mrs. krole tak kisah, selalunya Mrs. krole akan kata "janji abang selesa", thanks dear~ lagipun banyak kelebihan memakai sarong ni, terutamanya dari aspek pengudaraan...? korang faham-fahamlah ya. Oklah rasanya sampai sini saja entri bersarong ni, happy blogging semua.



p/s : model sarong?apekah?

8 Komen:

boni kacak said...

pergh, smart gila kain bro.. kalau macam ni, pergi shopping complex pun tak malu..hehehehe

deqjamucuxx said...

hihihi,,,, nak komen ape ni.. nak komen ape ni...terserlah ke"AYU"anmu. haha. buleh lagu tu ?

Model akan datang. bertajuk
" Lelaki ini selesa bersarong" hihi . nantikan dipasaran ~ haha

CikMunBlogger said...

pergh ! mutu bergaya keunggulan . hehe

Pena Menari said...

hehe...sempoi...

Chekgu Anitt said...

sarong style sedang myerang..

krole said...

boni : ok kan bro..jom buat group sarong~

deqja : hahah pulok da~tp hm...bule pecah panggung jgk tu rasanya :)

krole said...

cik mun : hahaha~cam model tak ahaks~

pena menari : mantap kan bro~

krole said...

chekgu anitt : hhuhu nntikan d pasaran~