Monday, June 20, 2011

Selesai Menjalani Kursus

Terima kasih krole ucapkan kepada semua diatas respond yang krole dapat di entri yang sebelum ini, pesanan dari member-member semua akan krole ingat selalu~ ohya krole ingin menjawap persoalan dari member-member yang meninggalkan komen di ruangan "krolezone shoutz" tu??? jawapanya... krole bukan nak berhenti berblogging pun cuma dua hari ini krole sibuk mengikuti kursus hehehe korang semua mesti tahukan kursus apa yang dianjurkan pada waktu-waktu cuti ni??? hehehe ya betul!!! baru selesai mengikuti kursus kahwin yeah!!! ups terlebih sudah~ krole ikuti kursus kahwin ni di pejabat agama islam hulu langat, dan krole memang berpuas hatilah dengan penceramah dan layanan yang diberikan oleh urusetia program... seronok sangat kerana ceramah yang disampaikan memang santai, langsung tak boring kalau boleh krole nak ikut sekali lagi aik??? huhu gurau je cukuplah sekali.

Apa yang penting??? krole dah ada sijil kursus kahwin yeah!!! adus memang happylah... seperti kata ustaz semalam, lelaki ni saat terima sijil bercahaya je muka hahaha!!! tapi waktu ceramah layu je... mungkin terlampau khusyuk kot??? heee... pandai ustaz tu bergurau~ apa-apa pun terima kasih krole ucapkan kepada semua kerana sudi bertapak ke blog krole yang tak seberapa ni ya... sebab krole tengok pergerakkan traffic krole memang semakin meningkat... pergh!!! langsung tak sangka boleh sampai jadi begini, itu pun atas pertolongan daripada member-member semua, thanks you all~



p/s : syukur alhamdulillah~

12 Komen:

sarah mohamad said...

dah boleh kawen ler ni krole hehe

Ellen said...

wah...nak kawin dah ker Krole..kalo Majlis di Beaufort , jangan lupa invite ellen ya..pasti akan datang..hehehee..[muka tak tau malu]..ehheee

M a W a D D a H said...

mcm dah xlame je ni...:)

Fyzal said...

aiseh.. dah kursus kahwin ke brother? good good.

Zura said...

kalau kena ngan penceramah yg pandai buat lawak mmg best..

chuu muqhlis said...

bile nak langsung krole :D

krole said...

sarah=huhu ye~

krole said...

Ellen=nnt krole jmput ya ellen...msti dtg tau~

krole said...

adah=insyallah wak~

krole said...

fyzal=ye bro..selamat jua yeah!!!

krole said...

zura=huhuhu tu r zura..syukur sgt..xdak burink sgt~

krole said...

chuu muqhlis=lom tetap tarik g..tp insyallah dlm msa trdekat~