Wednesday, June 22, 2011

3 Hari Lagi

Krole ada pengumuman penting untuk member-member semua, so dengar baik-baik ya heee~ sebenarnya hujung minggu ini krole akan kembali ke tanah kelahiran krole iaitu sabah negeri di bawah bayu yeah!!! hehehe... seronok rasanya... tapi... cuti krole tak adalah lama sangat~ 2 minggu je kali ini adus. Sebenarnya krole balik ni nak buat persiapan untuk majlis kenduri pertunangan krole yang akan berlangsung pada 3 JULAI 2011 sekiranya tidak ada halangan yang mendatang pergh!!! ayat tu!!! hantaran alhamdulillah semunya dah cukup pergh!!! cuak rasanya krole... harap-haraplah krole tak akan buat perkara-perkara yang memalukan nanti ngeee~ minggu ini ramai member-member sepenjawat mengucapkan tahniah ke atas krole hehehe lawak juga rasanya, bukan apa macam krole balik ni nak berkahwin pula rasanya??? tapi apa-apa pun thanks guys for your support all this time~

Huh!!! harap-haraplah semuanya akan berjalan dengan lancar nanti... nanti bila dah tetapkan tarikh perkahwinan krole akan update kat blog ni untuk pengetahuan semua ya~ dan kepada semua member-member blogger anda semua dijemput untuk menghadiri majlis kahwin krole nanti kalau sudi, ahaks terlebih excited pula... tarikh pun belum tetap, ok ya happy blogging semua~




p/s : menghitung hari~

14 Komen:

syufaa said...

ouhhh..
org sabah rupanyaaa.. :D

►AdamXis◄ said...

Assalam...semoga selamat dalam perjalanan...org sabahan rupanya...tahniah sebab akan berumahtangga...

Entri Terbaru : ►Artis : Marsha Sudah Kahwin Gimik

sarah mohamad said...

tahniah bah! tak sangka krole dah nak bertunang okeh :D selamat bertunang krole hehe

nisa_perasan_cun said...

wah nk tunang dah...tahniah ..mudah2 an perjalan selamat smpai dan event berjalan lancar.. :)

caliph shuriken said...

congratz krole.. msti bdebar2 kn ^^

Ellen said...

wah..Krole nak bertunang...kat mana tu..di sabah juga ka?hehhee

krole said...

syufaa=aik???x tahuke slama ni wak???

krole said...

adam=adam pon tak tahu krole org sabah ke???adus heeee~

krole said...

sarah=thanks wak~hargai sgt

krole said...

nisa=thanks nisa..krole hargai sgt~

krole said...

caliph=thanks caliph..hehehe tak tahu nak kata camne bro...mmg brdebar sgt skngni~

krole said...

Ellen=heheh ye ellen..krole bertunang kat membakut heee...nnt krole gtau tarikh kawin krole ye..ellen jgn tak dtg plak~heee

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,tahniah2..

t dh tetap tarikh jgn lpe gtau yer..

krole said...

nusha=ok wak~