Tuesday, June 7, 2011

Kesibukkan Tahap Dewa

Adus rindunya krole kat blog ni uwah!!! berapa hari dah tak update??? hah!!! seminggu!!! setahun!!! hehehe... lebih-lebih pula krole ni kan??? tapi yang paling utama krole rindukan korang semua, buat masa ini krole tak dapat lagi nak terbang-terbang bersama korang semua, tak tahu nak kata macam mana??? cuma... buat masa ini krole sibuk sangat dengan hidup krole, kalau nak cerita rasanya awal lagi kot, so bila tiba masanya krole akan cerita juga kesemuanya kepada korang semua ok~ disini krole juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pembaca-pembaca blog ini kerana sentiasa menyokong hari demi hari tanpa kira henti??? aik!!! macam tak betul je ayat tu kan??? ahaks~ terkejut juga krole tengok jumlah traffic kat blog ni, ingatkan berkurangan sempena penyepian krole ni??? rupa-rupanya makin meningkat dan semakin meningkat dari biasa, korang semua memang terbaik!!! doakan krole berjaya dalam urusan krole ni ya~ insyallah bila selesai, kita terbang ramai-ramai yeah!!!.

Huh!!! perasaan rindu krole kat korang semua pergh!!! susah nak digambarkan, harap korang semua pun rindu dengan krole hehehe... uwek!!! huh!!! siapa muntah tu??? ngeee~

8 Komen:

CikYana(",) said...

Ehem2
Dilamun cinta ke?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

terbang cr krole..sok saya dah nk blk malaysia,lama kot tak singgah terbang jenguk awak .

blog-tips-kurus said...

cemerlang betul staff penjara ni.. :-)

sarah mohamad said...

rinduuuu dgn kerolll! hiks

krole said...

cikYana=huhuu tau xpe wak~

krole said...

LM=wuahh!!! awak blk malaysia???esok???wuah!!! bestnye...le r jmpe :)

krole said...

tips=huhuhu cemerlang,gemilang dan terbilang!!! ahaks~

krole said...

sarah=rindu ngan sarah jgk weeee~