Thursday, June 23, 2011

Kenapa Terasa Lama

Pelik betulah hari ini??? apa yang pelik tu krole??? entahlah... macam mana krole nak terangkan ni ya??? krole rasa pelik sangat hari ini, kenapa krole rasa hari ini terlampau lama... sesaat dah jadi macam seminit, seminit dah macam sejam, sejam pergh!!! tak payahlah krole nak kata terasa sangat lamanya, waktu 2 bulan sebelum balik kampung ok je krole rasa, terasa cepat je masa berlalu, tapi sejak tarikh yang ditunggu-tunggu semakin tiba wuah!!! lama pula rasanya~ tak sabar rasanya nak balik kampung hehehe... korang semua mesti fahamkan kenapa krole happy sangat, kalau boleh krole nak cerita tiap hari pasal tu kat dalam blog ni, tapi krole takut nanti ada yang menyampah pula hehehe gurau je~ tapi memang excited krole kali ini, baju pun separuh dah masuk beg bagasi huhuhu~ semangatkan??? inilah kali pertama krole balik kampung bawa banyak barang.

Barang apa??? hehehe barang hantaranlah~ tak sabar nak tengok reaksi "si dia" bila krole tunjukkan barang-barang ni ahaks~ mesti dia suka??? errrr... harap-haraplah dia suka, risau juga ni... tapi... argh!!! malas nak fikir lebih-lebih tunggu dan lihat je kan??? apa-apa pun happy blogging untuk semua yeah!!!.





p/s : packing barang~

15 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga seronok bercuti di kampung ye wak...awak oke ke krole?cam susah nk nmpk awak skrg ni

NasZ said...

huhu..harap gembira selalu di kampung...huhu..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

izzysabki said...

pergh!!krole nak kawen dah! smoga berjaya ye:D

ni tunang ke kawen??

Norhayati Rostam said...

Bestnye.
Yang Yati lak, Yati yang beriye beli barangnya.
Lelaki takde nak sibuk2 pun.
Ala, krole kalau nak kawen pun biar yati lepas dulu tau.
Nak set tarikh kena tanya yati dulu.
mesti tau.
supaya tak clash.
:D

One more thing, Krole dah promote Krole punya artikel belum?
Kalau dapat hadiah undian tertinggi pun best gak.

ASSOYFINGER67 said...

Terasa keseronokkan di hati kao tu....aku dah lama tak rasa macam tu..masa kecik dulu adalah..maklumlah kg dekat jer!:D

toblerone said...

patotla.. penantian satu penyeksaan.. kan3?? hehe
semuga berbahagia :)

blog-tips-kurus said...

bawak balik jajan yek. hehe! :-)

krole said...

LM=huhu krole ok je wak..thanks ye~

krole said...

Nasz=thanks bro~

krole said...

izzy=hihi ni blk brtunang~

krole said...

yati=insyallah~nnt krole gtau tarikhnya~

krole said...

assoy=hhihi thanks assoy...mmg sonok pon~

krole said...

toblerone=huhu tau xpe wak..sakitnyeeee

krole said...

tips=aik!!!ada order la hihihi~

i am S!L4H.. said...

hehe. perasaan ni mcm2.