Thursday, June 10, 2010

"Sajak Punk"

Assalamualaikum n salam sejahtera kepada semua blogger2...kebelakangan ni kebanyakkn en3 krole berunsurkn nasihat n pedoman...so kali ni krole nak bat en3 merapu lak...krole nak bat "sajak punk" (sebenaqnye xdak idea g bat mse ni..)okai krole tujukan sajak ni khas tok bdk2 punk kat luar sna heee..sbg mengambil smpena prkataan punk kesemua pnghujung ayat dbwh krole ubah ejaan asalnye drp "pang" jd "punk"...

punk,punk,punk,
jon lahir dekat ampunk,
rambut tegak kuda kepunk,
suka lepaq tepi simpunk,
patut2 kena lempunk,
atau tembak gne senapunk,
pasal junjung budaya tumpunk,
tapi fikirlah dgn lapunk,
tegur aje jgn lempunk,
agar niat baik x menyimpunk,


p/s : hehehe..mmg merapu en3 ni,pelajar2 sekolah dilarang sama sekali mengunakn perkataan2 yg telah dtukarkn ejaannya...heee...piss...

7 Komen:

Candy Dandy said...

JOM JOIN CONTEST BERGAYA DENGAN BAJU :)

cikCEPET said...

ahahaa~
bley tahan jep sajak punk tuh..
tp cm pntun pown de gak..
haisshh.. tataw laaa..

ahahaa
:))

Norhayati Rostam said...

takde2.cakap gak cikgu krole ajar.wahaha

Krole said...

tq komen en3 krole ek..hee...eh??mne le....nnt krole lak yg kne...

NaNaJoe said...

aik2~~
ajaran x baik ni~
hehehe~~

Norhayati Rostam said...

takpe2..krole cipta yang baru.ayat lagi power mengcoverkn yang lama.wahaha

||Aku Pemikir|| said...

Salam blogger,

Minta untuk jadi followernya dan minta jika saudara juga sama menjadi follower blog saya. moga dapat bertukar pandangan dan idea.. :)

http://khairul-hafidz-alkhair.blogspot.com/

tolong beritahu jika saudara link kan juga my blog ke lini saudara, then I’ll link you back k


khairul hafidz,
UNPAD, Bandung