Wednesday, June 2, 2010

Tag Dari MatDin...


Assalamualaikum kepada rakan2 blogger okai kali ni krole nak bayaq utang tag dr Matdin yg heppy go lucky...krole suke sgt lawak giler2 nye...n krole rase mmg da ramai yg knai matdin ni kan,sal ble krole blogwalking kat mne2 ade je name dia...heee...okai tag kali ni agak rumit skit,tp krole coba jgk yer...

Tugasannya adalah:

i) 10 fakta tentang saya
- seorang Muslim
- seorang Manusia
- seorang yang Heppy
- Meminati smua jenis muzik yg ada dlm dunia ni...
- seorang yang suke diblanje
- seorang fanatik movie2
- seorang gila komik
- Sedang mencari tman hiduo,ngeee
- seorang yang sayangkan mmbr2
- seorang diri....whuuu..

ii) 10 perkara menakutkan saya
- mmmmm rasenye yang ni biarla "for me to know and for u to find out"heeee...

iii) 10 perkara yang selalu aku sebut
- salam singgah...
- yeahhh
- olla!!!
- wuahhh!!!.
- biaq tol!!!
- trimas...
- wak..
- laporrrr...
- knjungan balas
- heheheh...

iv) 10 perkara yang amat bernilai bagi saya

- mak bapak
- adik-beradik
- mmbr2
- nyawa saya
- my car
- my moto..
- komik saya.
- cikgu saya
- blog saya
- agama.

v) 10“pertama kali” dalam hidup saya
- pertama kali keja kilang
- pertama kali keja hotel
- pertama kali keja KFC
- pertama kali keja sugarbun
- pertama kali keja kdai hanpon
- pertama kali keja penjara
- pertama kali keja malam
- pertama kali beli laptop
- pertama kali goreng ikan
- pertama kali tinggal diperantauan...

vi) 7 kawan yang yang kena tag ini,.
- Aidi safuan
- WanHazel
- apek hensem
- Gamarguyz
- NardNaddy
- Caer
- nanajoe

3 Komen:

NaNaJoe said...

thanx tag me~~ hehehe~~
yg ari tu pon nana xwat lg..heheheh~~
nant nana wat k~ :P

ApekxHensem™ said...

tq krole..nati apek buat hehehe

Aidi-Safuan said...

ko pernah kerja penjara? gler arh! jadik warden ke?