Tuesday, June 1, 2010

Kontest nak menang BlackBERRY...(TTT)



Assalamualaikum dan salam 1 malaysia krole tujukan kepada semua blogger2 tegar yg x jenuh2 mai blog krole,heeee...arini krole join kontest dari TTT...mesti ramai yg dah knai kan...tp krole nak story skit a sal TTT ni...bagi krole dia ni mmg mesra ngan smua...kalo x caye cbe p blog dia tnggalkn komen..kmfrm dia mai p blog kte ngan segera...hah 2 yg bes sal TTT ni...krole malas nak ckp pjg lebar,kang owang kate krole mengampu lak(mentang2 nak join kontest...heee)



okai kontest yang di anjurkan oleh TTT ni mmg bes....nak tau nape bes???bes...sal hadiahnye "BlackBERRY"..ui mahai 2,dasyat TTT ni le bg hadiah cam2 tok kontes dia...krole mmg respek...


okai nak join kontes ni x ssh pon...

Syarat-syarat kontest

  1. 3 gambar
  2. Melakonkan watak Abe, TTT, dan diri sendiri. Siapa TTT & Abe? Korang leh tengok atas menubar blog porttuantanah ek..
  3. Posing sebagai Abe dan pegang kertas bertulis atau print www [dot]
  4. Posing sebagai TTT pegang porttuantanah
  5. Posing sebagai diri sendiri pegang [dot] com
  6. Sambungkan ketiga-tiga gambar memanjang, atau melintang. Boleh juga edit guna satu background.
  7. So hasilnya macam pegang www [dot] porttuantanah [dot] com.
  8. Buat satu entry khas untuk kontest ini dalam blog korang, sertakan gambar dan jangan lupa backlink ke blog porttuantanah.com.
  9. Letakkan URL link kontest anda di ruangan komen entry ini.
  10. Jadi follower porttuantanah.com.
  11. Letakkan banner porttuantanah.com di sidebar blog anda sepanjang kontest berlangsung. Anda boleh copy code banner blog ni..
p/s~>copy paste dr TTT:



-okai ni a gmbaq yg krole bat tok join kontest ni...hehehhe...rasenye ramai g bes..but bg krole ini yg trbek krole ble bat...sal krole ni kuang kreatif skit...so hrp gmbaq ni le dapatkn krole BlackBEERY sebijik...ahaks...okai pissss...

5 Komen:

NaNaJoe said...

wah gudluck ye krole~~ hehehe~~

TTT said...

hye krole!!
wah encemnyee hehe
pakai suit lagu tu :)

jap lagi TTT letak kat blog yea

tq krole :)
tc n gd luck dear!!!

M a W a D D a H said...

hehehe...

wahh..krole dah join contest TTT..jeles...

gud luck bro..

eikasyaza said...

waaa..nk join contest nie gak..huhu..gud luck tau krole

sop said...

good luck