Wednesday, February 5, 2014

Anak Ayah Suka Bertudung

Assalamualaikum dan selamat malam semua... alhamdulillah... petang tadi Mrs. krole memakaikan tudung kat baby zahrah. Pergh! comel beb!... selalu baby zahrah ni kalau uminya pakaikan reben atau snow cap tu confirm baby zahrah akan tarik dan buang jauh-jauh hihihi (sabo jela). Tapi petang tadi... lain pula... nampak sangat anak ayah kesukaan sangat memakai tudung.

Bila Mrs. krole nak buka... baby zahrah pula tak nak ahahaha! cuba tengok gambar kat atas. Gara-gara tak nak buka tudung sampai baby zahrah gigit tudung tu ahahaha! anak ayah ni... alhamdulillah moga besar nanti menjadi anak yang solehah, Amin Ya Rabb. Oklah sebenarnya tu je yang krole nak kongsi pun huhuhu... nak rehat-rehat kejap... so happy blogging semua.



p/s : nak belikan baby zahrah tudung~

6 Komen:

Vee Tarleah Ricky said...

Menyerlah pipi chubby :D

syuk shusuke said...

wahh, dah besar baby zahra :D

syuk shusuke said...

wahh, dah besar baby zahra :D

PeRdU cINta said...

Assalammualaikum mr krole sefamily..alhamdulillah bukan main comel lagi baby muslimah ni ye..bagus sangat ni..aunty doakan baby muslimah yang cumil ni cintakan hijab sampai bila bila ye..amin..

Aku Penghibur said...

alooo comelnya dia ^_^

tembam pipi dia

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

el said...

budak2 baya cam zahrah ni mmg comel pakai tudung..
dah boleh sgt jd ustazah tu zahrah woiii hehe