Thursday, February 13, 2014

Program Perarakkan Maulidurrasul Peringkat Daerah Beaufort

Assalamualaikum... huh! panjang betul tajuk tu kan hihihi. Ok! sebenarnya hari ini kat tempat krole ada program perarakkan Maulud Nabi... memang meriah beb! banyak juga krole tengok jabatan-jabatan kerajaan join... contohnya seperti JHAEINS, JAKIM dan hurm... tak ingat dah ahahaha!. Walaupun hari ini cuaca agak mendung sedikit namun alhamdulillah program ni berjalan dengan lancar. Oya! cuba tengok gambar kat atas tu... hah! yang pakai baju hitam tu adik krole hihihi... diaorang ni wakil dari JAKIM. Pergh! seronok sangat tengok diaorang ni.

Oya! lupa pula nak beritahu kat korang semua... kat tempat krole sekarangni banjir... so bila nampak orang ramai sanggup turun untuk memeriahkan program yang mulia ni pergh! memang bangga beb! dengan warga pekan Beaufort. Hurmmm... alamak! lupa pula... krole ada kerja sikit ni ahahaha! (sebenarnya tak ada idea) so happy blogging semua.


p/s : babai~

3 Komen:

Mek Onie said...

ayat last,hahahhaha..hai krole,ingat kita lagi tak?haha

Farah Waheda Wahid said...

betul cakap onie, ayat last tu tak menahan... hi hi hi, happy working...

syuk shusuke said...

haha , selamat bermaulud nabi :D