Thursday, December 8, 2011

Suatu Ketika Dahulu

Alamak! bila terjumpa gambar ni tadi rindu pula krole dengan kenangan masa lalu (dibangku sekolah) ohya sebelum terlupa krole yang kat tengah tu! fesyen rambut tu memang tak boleh blah hahaha! mesti korang ada kenangan-kenangan waktu dibangku sekolah dulu kan? begitu juga dengan krole pergh! waktu tu krole jadi rebutan awek-awek dalam kelas, tiap hari ada je yang nak berkenalan tapi krole jual mahal bro! langsung tak layan hahaha! (ketawa jahat). Seronok sangat melayari alam persekolahan bersama rakan-rakan, sampai mati pun krole tak akan lupakan. Tapi waktu sekolah dulu memang tak sabar nak tinggalkan sekolah.

Katanya nak kerjalah, kumpul duitlah, beli keretalah tapi bila dah tahu susahnya mencari rezeki rindu pula waktu tu, macam mana tak rindu nak apa-apa je minta ayah. Duit belanja memang dah komfirm dah dapat sehari 50 puluh sen (rasanya kalau sekarangni tak cukup kot?). Tapi semua itu hanya kenangan "satu ketika dahulu", life must go on... Hargailah masa korang bagi mana yang masih lagi dialam persekolahan tak kiralah sekolah rendahkah? sekolah menengahkah? universitikah? hargailah masa korang tu kerana masa tak boleh berundur ia hanya bergerak ke hadapan. Ohya cerita pasal krole jadi rebutan awek tu gurau je... hahaha!!! jangan marah ya! krole ni tak laku dulu! langsung tak ada awek berkenan hahaha! happy blogging semua.



p/s : hmmmm...

10 Komen:

diana said...

macam budak nakal je nih>>
ekekekek...

kpah k-poh said...

http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/12/beberapa-blog-lagi-di-review-di-gomofm.html#links

MaYa MustWany said...

aceh2..baru nak komen -yeker rebutan awek2- nasib baik de ayat tambahan last tuh.hahah..zaman gonjeng ..hihih

tunz said...

zaman sekolah ialah zaman yg paling best dlm hidup sebenarnya

krole said...

diana=macam je..nakalnya tak heee~

krole said...

kpah=wuahhh thanks akak~

krole said...

maya=sje wat suspen hehehe~

krole said...

tunz=tepat skali wak hehehe~

khairul said...

kenangan yg x boleh di beli dgn wang ringgit kan krole

krole said...

khairul=ya bro..tepat sekali~