Wednesday, December 7, 2011

Jom Berzuma

Dikala orang ramai masih lagi hangat dengan fenomena "angry bird" dan semakin hari semakin ketagih dengan permainan tersebut, lain pula ceritanya dengan krole. Orang lain sibuk dengan "angry bird" krole sibuk pula dengan permainan "zuma" yang rasanya tak ramai sangat orang minat, krole kenal game ni pun melalui laman sosial "muka buku", rasanya dalam 1000 lebih member-member krole kat sana hanya dua tiga kerat je yang main game ini (tak popular). Tapi tak tahulah hari berganti hari krole semakin menyukai game ini, seronok layan o0o0!. Bila kebosanan, stress, dan bermacam-macam lagi perasaan melanda komfirm krole main game ini. Tapi kadang-kadang gara-gara game ni krole tension hahaha.

So apa tunggu lagi jom kita battle zuma, macam mana ada beranikah bro? kejap tadi krole baru main game ni nampaknya kepakaran krole dalam berzuma semakin meningkat hahaha!!! merapu je entri krole ni kan? hahaha! lantaklah sebab krole happy sangat main game ni, happy blogging semua.


p/s : zuma!

11 Komen:

diana said...

ada jugak main game yang ala2 gini..tapi tak ingat lak namanye apa..

diana said...

ada jugak main game yang ala2 gini..tapi tak ingat lak namanye apa..

AliaJustea said...

alia pongg main .. tapi tapi .. mcm nak hempas laptop ke lantai .. GERAAAMMMM T__T

Seri Bahasa said...

dulu minat juga game ni...tapi bila dah habis semua stage, mula dah rasa boring...

Scarlett O'Hara said...

Dulu pernah addicted to game yg ala-ala zuma ni.tapi tak ingat dah nama dia.Lepas tu gila kat game ikan tu.Ntah apa ntah nama dia.

krole said...

diana=huhu bestke diana?

krole said...

Alia=huhu cam same ngan krole jew~

krole said...

seri=what!!!seri da habis semua level!!! krole ni terkapai2 lagi..ketinggalan tol la krole ni~

krole said...

scarlet=hhuhuhu~msti bestkan?

Animexited said...

HAve a nice day i like zuma!! visit me back!!! http://animexited.blogspot.com follow also ha!!

MaYa MustWany said...

tak minat game.hihih..game dlm netbook ni pun tak main sgt.ank2 buah2 je suka main game ni n game race.