Tuesday, December 6, 2011

Sudah Beli Tiket

Yeah! yaho! horay! antara perkataan-perkataan yang dapat mengambarkan hati krole yang tengah berbunga-bunga waktu ni hahaha! yeah! krole dah beli tiket balik kampung untuk 10 haribulanni, alhamdulillah syukur kerana dipermudahkan kerana ramai juga member krole tak dapat balik kampung hujung tahun ni? kerana kebanyakkan tiket yang dijual sudah habis. Ramai juga yang pasrah. Alhamdulillah mungkin rezeki krole kot? lepas beli tiket tu terus krole telefon isteri tersayang dikampung, hahaha! kalau krole gembira dapat balik kampung apatah lagi isteri krole? sampai menangis kegembiraan dia tadi? lama juga kitaorang sembang hingga krole terlupa yang krole belum mandi sejak balik kerja tadi (kerja malam).

Patutlah lain macam je bau badan krole ni ahaks~ tak sabar rasanya nak menjejak kaki di tempat kelahiran krole "sabah negeri dibawah bayu". Habis je kerja malamni terus krole balik yeah!!! tak sabar nak tunggu 10 haribulan yeah! apa-apa pun happy blogging semua.


p/s : balik kampong!!!

14 Komen:

khairul said...

nk balik mana tu krole ?

MaYa MustWany said...

wah hoyeh2..krole dapat balik sabah jumpa bini balik..

ehh mas lak excited.hahah..ok.hati2.kirim salam pada bini.^^

Seri Bahasa said...

mesti best sesekali balik...ada yg tersayang menunggu pulak tu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam wak..tahniah dpt tiket.wahh sure isteri awak tak sabar menanti saat awak sampai.ciyok2.balik kampung~~

caliph shuriken said...

selamat bercuti krole ^^

Scarlett O'Hara said...

Seronoknya dapat balik kampung!

krole said...

khairul=blk sabah bro hehehe~

krole said...

maya=insyallah wak..nnt krole smpaikn...yeah!!!

krole said...

seri=tersangat2 best kan~yeah

krole said...

LM=trimas awak...org kawin je fhm prasaan brjauhan ngan org trsayang...sakit sangat~

krole said...

caliph=trimas..tp blom lagi caliph...start 10 haribulan ni~heeee

krole said...

scarlett=beronok-ronok wak~

el said...

wahh balik sabah bahhhh..syok habisss
bape hari cuti ni krole..

krole said...

el=hehehe..dapat smnggu wak yeah!!!