Wednesday, December 14, 2011

Bila Aku Sakit

Aduh!!! sakitnya kepala krole sekarangni, dari petang tadi sampai ke malam ni!!!. Berdenyut-denyut kepala ni, dari tadi krole cuba lelapkan mata tapi kecewa, kerana usaha krole tak membuahkan hasil pergh!!! ayat tu!!!. Pusing sana pusing sini last sekali on lappy terus update blog ni ahaks~ tapi rasanya krole macam nak demam je ni. Harap-haraplah tak demam sebab baru je sembuh dari demam plus selsema minggu lalu. Kencing pun masih lagi bau ubat ups sorry terkantoi sudah. Kalau macam ni lah nampaknya esok krole kena keluar berjogging bagi keluar peluh, bagi krole ubat demam ni satu je, iaitu keluarkan peluh.

Bila dah berpeluh sudah tentu badan terasa ringan dan cergas, tapi lain orang lain caranya. Ada yang bila demam bawa tidur, bangun tidur tup... tup... je dah sihat, kalau krole bawa tidur lain pula jadinya, bukannya jadi elok malah bertambah teruk hehehe... Happy blogging semua.



p/s : uhuk2!!!

6 Komen:

khairul said...

byk kan rehat yer Krole

MaYa MustWany said...

yang penting dapat khabar berita gembira kan.hahaha

minum air cooling tuh,air asam jawa letak kat kepala.eleh ke demam rindu orang disana,kan2 krole.hahah

Halimatun Sa'adiah said...

kalo sy kne mkn ubt n tdo..
semoga cpat sembuh yea kawan!

krole said...

khairul=thanks bro~

krole said...

maya=tepat skali wak hehehe~

krole said...

matun=thanks matun uhuk2~