Friday, December 2, 2011

Ombak Rindu

Semalam mesti ramai yang menyerbu ke panggung-panggung wayang yang berdekatan untuk melihat cerita kat atas tu kan? "ombak rindu", bila krole search kat internet memang rata-ratanya memuji jalan cerita yang diadaptasi dari novel ini? malu krole sebab baru tahu pasal ni, maklumlah krole ni bukan kaki baca novel (namun bila ada masa krole baca juga). Untuk cerita ini mereka juga mengunakan barisan pelakon-pelakon yang popular seperti Maya Karin, Aaron Aziz, dan Lisa Suryani pergh! baru kejap tadi krole tengok trailer cerita ni kat youtube! teringin pula nak tengok bila ada masa nanti.

Mesti ramai yang dah tengok kan? so macam mana pendapat korang tentang filem tu? bagi yang dah tengok tu kongsi-kongsikanlah dengan krole pendapat anda ya, happy blogging semua.



p/s : rindu sama ombak???

14 Komen:

MaiRa QuEeN said...

novel die best sgat2...siap ade sambungan lagi...teringin nk tengok jugak movie..tp tak berkesempatan lg..

NURULHANIF said...

hihi.. sy berulang kali bc novel ni.. hehe.. rs nak g tgk cite ni.. hehe..

-gadiskaca- said...

cerita dye menarik, dialog boley tahan...byg kan kawen dgn org yg syg kite lgsung n treat kite teruk2, how to deal with..?? jiwang woo~

c'axoera said...

lama da xbaca novel

khairul said...

bini aku gaduh nk tgk sgt crite nih

Suraya Aris said...

tak taulah nak cakap best ke tak. tak tengok lagi :)

caliph shuriken said...

sy x brapa tau pasal citer ni, huh...

krole said...

MQ=huhu wuah!!! ade smbungan?msti best

krole said...

nurulhanif=wuahhh bestnye~

krole said...

gadiskaca=tu r wak..dasyat o0o0~

krole said...

c'axoera=huhu same r ~

krole said...

khairul=hahaha msti bawa r jwpnya bro~krole pon nak bawa isteri tngok ceta ni mnggu dpan~

krole said...

suraya=huhu tp kalo tngok trailer cam best gile2 r wak~

krole said...

caliph=huhu same r caliph~