Saturday, October 13, 2012

Main Badminton

Hari ini krole main badminton dengan kawan-kawan sekampung, nak kata krole ni jaguh hm... tak adalah juga, tapi bolehlah hihihi... Rasanya dah 2 atau 3 tahun krole tak pegang raket badminton huh? gara-gara dipujuk dek kawan-kawan akhirnya krole setuju juga. Pergh!!! bila dah lama tak pegang raket ni tahu-tahulah kan? senang cerita teruk juga kena belasah tadi argh!!! "under 10" je point. Hihihi tak apa, janji happy kan? tapi bila lepas main tadi pergh!!! habis sakit semua badan-badan krole ni, nak kata tak buat regangan tak juga (nak 10 minit habis masa buat regangan je). Kaki sakit, pinggang sakit, lutut sakit, tangan sakit... Adoi!!! kalau menang tak apa juga hihihi.

Krole perasan juga waktu bermain tadi, pergerakan krole terbatas sikit, tak boleh nak putar-putar sangat badan ni, mungkin kerana perut krole ni dah "maju ke depan" sikit kot? hahaha. Kalau nak cerita pasal perut ni huh!!! boleh kata boleh dibanggakan jugalah kemajuan perut krole ni hahahaha!!! (terlebih sudah), tapi tak apa di mana ada kemahuan di situ ada jalan kan? insyallah lepas ni nak rajin-rajin sikit bersukan bagi kempis balik perut ni dan kalau boleh bagi ada "six pack" (ambik kau). Oklah krole out dulu, sakit betul badan ni hihihi, happy blogging semua.




p/s : kalah teruk!!!

7 Komen:

Fendy said...

jom lawan...

Ammelia Yusoff said...

dah lama tak main badminton :')

krole said...

fendy:adus..bole jua bro...tp kna dtg beaufortla~hihihi

krole said...

Ammelia=jgn tnggu lama2...jom main badminton ramai2~

Md Syukran said...

krole syoknye ! lama dah tak main badminton ni !! ^_^v .

Wen said...

aku kaki meja krole.. xtau nak main satu benda ape pon haha main FB tau la hehe

krole said...

wen:bgui2 tu pon bgus tok mnyihatkan minda~

syukran:lain kali join bah~