Friday, October 19, 2012

Gila Internet

Rasanya diri krole ni boleh juga dikategorikan sebagai "gila internet" kot? bukan apa kebelakangan ni kat rumah krole asyik masalah "line internet" je, pergh!!! tekanan siot!!! nak update facebook tak boleh!!! update blog tak boleh, update twitter tak boleh, baca eatmanga tak boleh, bayar bil tak boleh pergh!!! penting juga internet waktu ni, boleh kata semua benda dalam dunia ni dah boleh buat online. Sedangkan sekarangni ni krole dengan keluarga selalunya berhubung mengunakan internet kat ruangan skype, bukan apa kan lebih jimat gitu dapat jimat kredit telefon hihihi. Tapi tak tahulah krole kena "line internet" minggu ni teruk sangat, nak kata tak bayar pergh!!! on time siot!!! tapi perkhidmatan yang diberikan amat mengecewakan.

Gara-gara terlampau bosan seharian tak ada "line internet", kerja krole satu je, edit-edit gambar hihihi... hasilnya tu!!! header kat atas tu!!! kan dah berubah (harap-harap korang suka), dan banner kat offical owner tu krole ubah sikit, nampak best pula buat macam ni. Oklah sebelum krole mengundurkan diri, salam jumaat krole tujukan kepada semua umat muslimin di dunia dan happy blogging semua.




p/s : internet oh internet~

5 Komen:

padin said...

wakakak bro, dah tukar tagline ke? dulu woahhhh skrg perghhh???

hehee mmg kalau xde line internet byk benda dah jadi terganggu

Amyna said...

kreatif betul krole mengedit ya... Myna failed kalau bab ngedit² nih... idea ke laut~~

Fendy said...

nice...

Md Syukran said...

wahh! nak jarum suntikan FB hehe

krole said...

padin=tau pon bro...huhuhu skali skala tukar tagline~

Myna=huhuhu rerajin mngedit...praktis make perfect

fendy=thanks bro~

syukran : huhuhu oraitz~