Sunday, October 21, 2012

Kepuasan Mencuci Kereta

Pada masa kini bila bercerita tentang cuci kereta, rasanya kebanyakkan orang lebih gemar menghantar kereta mereka ke "car wash-car wash" yang berhampiran. Lain pula dengan krole, krole lebih suka mencuci kenderaan sendiri  bukan apa kadang-kadang tu bila kita cuci kereta di "car wash" bukannya bersih sangat pun, tapi kalau kita cuci sendiri pergh!!! berkilat kereta luar dan dalam. Sebab ada pengalaman krole mencuci kereta di "car wash", memang bersih bro dia buat, tapi??? bila krole sampai kat rumah pergh!!! rupanya bawah seat dia tak vacum pergh!!! angin krole satu badan, sebab kita dah bayar full service tapi dia boleh buat cincai je.

Keesokkan harinya krole pergi ke "car wash" tu, dan berjumpa dengan bosnya... seperti biasa hanya minta maaf yang dipinta serta free vacum service, alhamdulillah... tapi lepas tu pergh!!! malas dah krole nak cuci-cuci kereta di "car wash" ni, lebih baik cuci sendiri lebih puas hati dan yang penting kepuasan kita yang mencuci tu bila dah siap, kalau kereta dah bersih dan berkilat tak kah sejuk mata memandang, huhuhu... oklah happy blogging semua.



p/s : viva biruku~

2 Komen:

padin said...

hehee setakat ni aku mmg puas hati dengan service basuh kereta kat tempat aku ni...

krole said...

padin : huhuu ok r gtu bro...tmpt krole pergh!!! tak boleh siot~!!