Wednesday, May 26, 2010

T-shirt STUDIO!!!

Assalamualaikum kepada rakan2 blogger...kali ni krole nak promote satu blog ni iaitu T-Shirt STUDIO
baru2 ni krole de order baju dr blog ni n alhamdulillah da smpai...n krole da janji nak bat en3 sal baju 2...mula2 thanks kepada abang "STUDIO"krna buatkn design bju 2 tok krole ngeee...mmg cantik n kualiti mmg "supereb"...harga pon berpatutan,korang tau x kat blog ni kite le order bju gne design kte sndiri..hah!!!kan bes 2 cara pmbayaran pon mudah n cepat...kualiti lak korang xyah nak risau sal sprt yg krole kata td "mmg supereb"...so ikuti en3 krole sal bju 2 yer...



hai3x smua..arini krole heppy sgt...nak tau nape???



krole nmpk ni dlm peti surat krole,krole pon kalut a bwak msok umah...ape ni???


krole bka je....wuahhhh!!!!T-shirt studio da smpi r....yeahhh!!!


krole pon ape lagi ngan glojohnye mmbuka plastik trsebot n bntangkn bju tu tok tatapan krole...ngeee...


hehehhe...krole da siap nak kuar town jap(promote bju bru kat mmbr,heee) so smpi sni je..tata..ohye krole da oder dr bro studio korang ble g...pisss....

14 Komen:

kacang said...

cantik baju tu=)

nuriz said...

oo leh design sendiri ye.tu yg best tu.puas ht

Syafiq Kadiran said...

smart...mmg berbaloi...

suka_haha said...

bpe inggit baju tu?? leh diskaun x?? hehe...

T-SHIRT STUDIO said...

Alhamdulillah sampai gak baju tu tanpa cacat cela...

Thanks bro coz beli n tolong promote. So kalau puas hati, sila sila beli lagi design akan datang.:)

M a W a D D a H said...

wahhh...smart baju...:p

Krole said...

suka_haha=blog ni ade bat promotion skngni...msok ke blog 2 tok butiran lebih lanjut...

Story Anda said...

cantek gak!

Aidi-Safuan said...

gler smart arh baju tuh. terserlah kekacakan krole bila pakai baju tuh. cayalah! :P

Krole said...

cam perli je...hehehhe...:P

REMEDY said...

Salam. Remedy dah update blog kamu dalam Exchange link. Harap dapat letak link remedy di blog kamu ya.

RaMa2UnGU said...

ooowh...leh design ikut suka kite ek?
nak terjah la gini

Krole said...

bgui wak...krole pon da hntaq dsign bru krole...heheheh...just wait..yer...

asfz lily said...

wah..sgt shermart...nak gak..ngee~
(tp xkreatif lam design -.-)
tumbs up :)

http://asfzlily.blogspot.com