Monday, May 24, 2010

Tag dari ADAH...



Assalamualaikum n salam sejahtera tok blogger2 smua...arini krole kne tag ngan seorang awek yang mmg cantik tertarik ko mmg da bom,heheheh...ADAH!!!...thanks yer tag krole...okai kte mulakan ngan bismillah...

1~ Adakah anda happy skang ??
Krole rase bat mse ni krole happy g,sal da ade keja yg tetap(tiap bulan masyuk..hee)

2~ Kenapa anda happy??
Krole Dah nyatakan kat atas td yer...

3~ Apa yang membuatkan anda happy??
Makan free...

4~ Pernahkah anda menerima TAG??
Jarang sekali...mgkn bab krole bru je start brbloging ni...(3 weeks kot)

5~ Nyatakan warna yang anda suker??
Semestinya Hitam n Putih

6~ Berikan kepada 6 orang yg kamu mahu tag.sila beritahu kepada orang yang kamu tag supaya dapat respon(nak lebih pun boleh kurang pun boleh)

Calon2 nyer ~
1.Cute
2.mashimaro
3.mijie


7~ Nyatakan sifat orang yg anda tag..nak tulis panjang berjela pun takpa..asalkan anda happy..

1.Cute:orangnye krole x pnah jmpe g,heee..tp stakat ni bg krole...cute ni jenis yg periang,sal krole tgok blog cute ni wuahhh mmg kaler maler a...siap ade kupu2 kat tepi..heheheh...okai itu je(takot nak lelbih,kang salah lak)

2.Mashimaro:okai mashimaro plak jnis yg happy go lucky bg krole...sal ble mai je blog krole msti ade lawaknye...2 yg bat krole ske sgt p blog die...

3.mijie:okai mijie ni len skit lak,sal krole rse dia ni ade auranye yg trsendiri...krole x to nk trangkn camne...tp trus trang krole katakn kalo dia mai blog je mmg krole suke sgt...(ui..sbgai kwn ek...)


8~ ni soklan cepu emas ini..adakah anda happy dengan apa yg anda ada?
Buat masa ni alhamdulillah krole happy ngan apa yang ada...okai...

2 Komen:

M a W a D D a H said...

gud..gud..hehehe

Mijie said...

ishk3..puji2 lak mijie...tenkiu krole..nnti mijie bt..award dulu pun xbt agi..bz skit 2 3 hari nie..nnti mijie bt sekali gus..;)