Wednesday, May 22, 2013

Harga Minyak Ron97 Turun

 
Ok! sebelum korang membaca entri krole ni... krole nak nyatakan entri ni bukannya pengumuman harga minyak turun ya. Sebenarnya awal pagi tadi krole sempat online facebook kejap... Kalau dah lama tak online ni notification tak payah nak ceritalah kan, banyak beb!. Tengah krole menghendap-hendap update rakan-rakan facebook tiba-tiba mata ini tertarik dengan satu update dari rakan krole seorang ni yang mengatakan "harga minyak ron97 turun" pada hari ini? waktu baca tu terasa macam nak terus start kereta pergi ke stesen minyak yang berdekatan. Tapi... betulkah harga minyak turun? 

Krole sempat bertanya kepada beliau tentang kenyataan ni, dan menurutnya beliau mendapat makluman ini melalui seorang sahabatnya semalam yang bekerja disektor minyak-minyak ni... tapi dia tak nyatakan pula nama syarikat berkenaan. Kebelakangan ni pun krole kurang dah tengok-tengok berita kat TV ni, kalau suratkhabar tak payah nak sembanglah, memang tak beli dah sekarangni hahaha!. Kepada rakan-rakan blogger yang ada maklumat pasal perkara ni please share with me ya, kalau betul confirm terus pergi isi minyak ni. Oklah! krole ada kerja sikit ni lagipun nak blogwalking perlahan-perlahan (balas jejak) so happy blogging semua.




p/s : harga minyak turunkah?

8 Komen:

el said...

woi add lah el lam fb
elly_syok007@yahoo.com
cari El Od

lau turun bgslah...jgn turun 1sen suda..kahkahkahkahh

Mizz Aiza said...

betul ke ron97 turun? selalu guna ron95 je..

❤Kamsiah❤ said...

tak dengar pun lagi...kt fb pun tak kecoh lagi hehe..

Nurul Farahizzati said...

dengar kata, ron97 dah naik.. ron95 je maintain rm1.90

Noor Mala Shahar said...

tak tahu ...naik ke turun...

Noor Mala Shahar said...

tak tahu ...naik ke turun...

puteri kasih said...

tak dengar pula pape, selalunya kalau turun akan kecoh kat fb tu. Ni masing-masing senyap je..hehe

Wan Ahmad Izudean said...

ce turunkan 95 hoho
97 tu tak ramai sangat pakai..