Friday, August 10, 2012

Minggu Yang Sibuk

 Wuah!!! penatnya badan krole ni!!! boleh kata minggu ni lepas kerja je krole keluar shopping raya dengan keluarga pergh!!! berpeluh-peluh krole shopping dan dompet pun semakin nipis argh!!! nasib baiklah kerajaan bagi bonus yeah!!! ringanlah sikit beban... terima kasih kerajaan... minggu ni saja rasanya dah bermacam-macam kueh dan biskut raya krole beli dan menurut isteri yang tersayang stok tu semuanya belum cukup, hah??? belum cukup!!! hihihi biasalah tahun ini kan kitaorang first tme sambut raya dengan gelaran suami isteri ni hihihi... Krole pun cuak juga tapi apa boleh buat krole ni kan ketua keluarga so kena bersikap cool selalu walaupun kadang-kadang tu rasa cam nak meraung guling-guling je dalam hati.

 Hah ni lagi satu... Sebenarnya tahun ni krole plan nak beli je baju melayu raya ni, bukan apa krole rasa sekarangni banyak sangat orang berniaga baju melayu raya ni dan boleh kata designnya pun cantik-cantik belaka, tapi yang peliknya sampai sekarangni krole belum jumpa lagi baju yang berkenan kat hati argh!!! nak menyesal pun tak ada guna lagi. Tapi tak apa puasa ada semiggu lagi so kena usaha lebihlah nampaknya hihihi... ok itu kita tolak tepi kejap.

Yang penting ni... Ala gambar kat atas tu!!! ya betul!!!... shopping-shopping juga... rumah jangan pula lupa nak hias... Aduh apa boleh buat kan? raya hanya sekali tapi berbelanjalah ikut kemampuan, semua orang nak terbaik tapi bukan semua orang mampu so faham-fahamlah, macam krole tahun tak adalah sangat bab rumah ni, cuma beli langsir dan alas meja baru je hihihi, excited ni nak tukar biar rumah krole berwajah baru. Oklah krole nak gerak dah ni, biasalah kat sabah ni awal waktu berbukanya berbanding semenanjung so krole nak serbu bazzar sat no, happy blogging semua.



p/s : dompet semakin nipis???alamaks???

1 Komen:

Zura said...

mesti seronok beraya sbg suami isteri...