Monday, July 30, 2012

Yang Berwarna-Warni

 Yang berwarna-warni sentiasa menjadi pilihan utama krole apabila menyerbu bazzar-bazzar yang berdekatan untuk mendapatkan juadah tambahan untuk berbuka nanti, tapi gambar kat atas tu macam tak kena saja dengan entri ini kan??? hahahaha lantaklah yang penting krole suka sangat tengok gambar itu wuah!!!! krole pun tak tahu nak kata kenapa krole suka pilih juadah-juadah yang berwarna-warni kat bazzar ramadhan tu? mungkin sebab nafsu kot??? selalunya benda yang berwarna-warni ni kan manis dan sedap. Macam hari ini krole habiskan masa hampir sejam di bazzar untuk mencari juadah yang berkenaan dihati hihihi...
Akhirnya tada!!! inilah juadah yang krole pilih pergh!!! sebenarnya nama ABC ni panjang lagi tapi krole tak ingat hahahahaha!!! yang penting berbuka kang benda ni lah yang pertama masuk perut krole hahahaha!!! oraitz guys and gurlz krole ciowlu ya, salam~


p/s : yummmyyy~

4 Komen:

Cik Rongoks said...

lama dah tak makan ABC ^^

blog-tips-kurus said...

ABC aiskrim @ Shah Alam best!! (>.<)

.:|kamaryeah|:. said...

ABC~!!
sedap la plak kan...
tp klo da kene mase buka tros jadi malas~
hee...tp serius sgt cantik ABC tue~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..
first nak wist tahniah buat awak dan wife.
second nak tny sape yg ngidam sbnrnye ni?hihi