Wednesday, January 22, 2014

Borneo Simple T-Shirt

Assalamualaikum dan selamat pagi semua... yes! update again! ahahaha!. Ok! cuba korang tengok tajuk entri tu dan ikut krole sebut "borneoooo simpleee t-shirttttt" ok! dah... dah hihihi. Sebenarnya inilah pekerjaan krole mencari rezeki dimuka bumi Allah ni. Sebab ramai yang bertanya kat krole... "ang jual apa krole?", so inilah jawapannya... hihihi. Sebenarnya baju-baju yang krole jual ni semua krole design sendiri. Sekarangni disebabkan autoshow semakin popular di sabah so krole fokus kepada design-design kereta sekarangni. Alhamdulillah... sambutan agak mengalakkan juga buat masa ni.

Ohya! borneo simple t-shirt tu kira jenamalah katakan ahahaha! dah design sendiri mesti buat jenama sendiri kan? so itu je yang krole terfikirkan. Ohya! ramai juga bertanya kat krole.. berjual kat mana? ok! sebenarnya krole berjual kat pasar-pasar, tamu mingguan, tempat parking, dan sekali-sekala tu tepi jalan je. Bukan apa...nak sewa kedai serius beb! memang tak mampu so... hendak seribu daya kan?. Ohya! nak promote ni... kalau nak tahu produk keluaran krole klik je sini (link page rasmi borneo simple t-shirt). Oklah! krole ada kerja sikit ni so happy blogging semua.


p/s : InsyaAllah... hujung bulan ni krole akan keluarkan 2 lagi design baru~

5 Komen:

Kakzakie said...

Kalau dah keratif dan ada inisiatif memang boleh berjaya. Kakak salute mereka yg rajin dan berjaya macam ini..

PeRdU cINta said...

Assalammualaikum mr krole sekeluarga..masyaAllah..alhamdulillah..terbaiklah mr krole..sunnah ni..berniaga..moga menjadi contoh pada insan lain juga., teruskan ok..all the best..moga terus success..amin..

ma ❥ said...

wah :) semoga menjadi peniaga yang berjaya :)

Cikgu Norazimah said...

semoga terus sukses ! insyaAllah, rezeki ada di mana2..kena rajin berusaha jer ;)

syuk shusuke said...

semoga berjaya dalam perniagaan bro krole :D