Sunday, January 12, 2014

Blog Nak Kena Review

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Aisyehmen... tengok tajuk entri pun boleh buat hati anda berbunga-bunga kan? ahahaha! siapa tak suka blog kena review oi... Sebenarnya serius beb! kala ini krole memang tak dapat nak aktif sangat dunia blog... kadang-kadang tu rindu tahap hentak-hentak dada macam king kong tu hihihi. Serius beb! bila benda yang kita terlampau minat nak buat tapi... tak dapat nak buat pergh! malas diri ini nak cerita lagi hihihi. Tapi tak apa... dahulukan mana yang penting kan?.

Berbalik kepada topik kita yang sebenarnya... ok! sebenarnya blog krole ni nak direview oleh blogger Sheila Salim empunya kepada blog Sheila Shahfiekry. Kenal tak? bagi yang kenal krole ucapkan jutaan tahniah kat korang hihihi... kalau yang tak kenal pula... klik je nama beliau yang krole dah linkkan... serius beliau sporting. Lagipun blog beliau banyak entri-entri yang berguna dan penyampiannya adalah santai so best baca. So disini krole nak ucapkan jutaan lemon terima kasih kepada blogger Sheila Salim kerana sudi nak review blog krole yang tak berapa nak "pemes" ni hihihi. Oklah... krole out dulu buat masa ini, so happy blogging semua.



p/s : terharu tahap gaban sekarangni... terima kasih~~~

5 Komen:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..tahniah mr.krole..moga hubungan ukhwah sesama rakan blogger semakin luas..amin..

syuk shusuke said...

abg krole kena update blog baru ramai peminat serbu. lala hehe

krole said...

jua : tq jua... InsyaAllah... Amin Ya Rabb

Syuk Shusuke : ahahaha InsyaAllah bro... nnt krole cuba sebaik mngkn :) tq sudi snggah2

Sheila Salim said...

Assalamualaikum krole. aiyooo malu sheila! hahaha awak tu followers dan beribu raban lagi mau rendah diri dengan kita. hehehe semoga krole terus maju dalam berblogging dan life. hehehe (",)

krole said...

Tq sheila huhu.. Dak hingusan baru blaja je ni