Monday, September 3, 2012

Memandu Sampai Pening

Hari ini boleh dikatakan seharian krole memandu kereta dari pagi sampai ke petang, tapi tak adalah memandu non stop. Cuma jarak perjalanan tu kalau di tolak, darab, bahagi dan tambah rasanya boleh sampai 200KM wuah!!! (siapa terkejut tu?). Hari ini krole banyak berurusan di ibu kota a.k.a kota kinabalu, dahlah krole ni tak berapa nak kenal jalan-jalan kat sana pergh!!! dengan kesibukan jalan raya di bandar lagi pegh!!! pergh!!! pergh!!! dahsyat betulah bila jem, naik jem kepala krole. Berbeza sangat dengan kawasan luar bandar yang jalannya sentiasa lengang. Tapi alhamdulillah yang penting urusan krole semuanya selesai hari ini yeah!!! heep... heep... horay!!!

Horay... horay juga, nak dijadikan cerita dalam perjalanan krole pulang ke kampung, kepala ni buat hal pula asyik pening saja. Nasib baiklah ada isteri krole tadi bolehlah dia tolong urutkan kepala sewaktu krole memandu. Tapi yang krole rasa pelik ni kepala ni masih lagi pening sampai sekarangni argh!!! kenapa ni ya? nak kata kurang minum air... hm... nak berbotol-botol dah krole minum? mungkin kena bawa tidur kot barulah ok? oklah krole nak lelapkan mata yang dah layu ni, so happy blogging semua.





p/s : poningnyo~

6 Komen:

sUke-sUki :D said...

slmt berehat slpas sharian mmndu =)

caliph shuriken said...

wahh, mau x pening drive dlm keadaan direct jem, erkk...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga cpt kembali sembuh ye awak. minta wife tuam dengan tuala suam

krole said...

suke-suki=thanks~

krole said...

caliph=tau xpe bro..adus2~

krole said...

LM=thanks wak..ye,syukur sgt istri krole caring sgt2~