Monday, September 10, 2012

Header Baru Krole

Rasanya header yang kat atas ni dah lama krole guna kot? hari ini teringin pula rasanya krole nak bagi "angin baru" kat blog krole yang usang ni, kalau tengok blogger lain pergh!!! dalam sebulan dua tu nak dua tiga kali tukar header wuah!!! adakah? hihihi gurau je, tapi... kalau ada pun pergh!!! memang krole respeklah!!! lagipun banyak blogger-blogger kat luar sana yang berbakat dalam edit mengedit gambar ni. Krole ni pula hihihi cuma pandai edit yang tahap newbie-newbie ni, ala janji edit sendirikan? kalau korang nak tahu header baru ni krole ambil masa selama 2 hari nak siapkan, hah!!! hihihi.

Header yang baru ni krole guna konsep yang sama juga iaitu "paper bag man" hihihi bukan apa suka pula dengan tema begini... misterius, hahaha!!! misterilah sangat. Tak banyak juga berubah, font still guna yang dahulu punya cuma upgrade sikit, cuba teka? ya!!! betul!!! dah ada dua domo kat header huhuhu, domo ni wajib ada kat header krole, dan kali ini krole tambah sayap kat belakang tu, dah tagline "terbang-terbang" so krole pasanglah sayap hihihi, oklah krole harap korang pun suka dengan wajah baru ni, dan happy blogging semua.




p/s : header baru!!!

5 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wajah baru semangat baru...

Zalin Mansor said...

cantik...

caliph shuriken said...

nice.. new header lebih byk kaler ^^

MaYa MustWany said...

wahhh terbaekkk..mas masuk2 dh de baru..cntik2

Aida Omar said...

Aida suka header Krole yang baru nie nampak ceria je.. tapi kalau nak lagi misteri guna background kat official owner tu.. haha.. :)