Sunday, February 26, 2012

Berat Lagi Kaki Memikul

Mula-mula assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua member-member, lama juga kot krole tak update blog ni kan uwah!!! sedih betulah!!! hari ini krole nak story sikit kejadian yang menimpa krole hari ini, krole baru juga balik dari hospital beaufort untuk mendapatkan rawatan disebabkan kaki krole membengkak. Pergh!!! kalau korang tengok mesti korang semua kagum dengan kebesaran bengkak tersebut ahahaha!!! adoi!!! (sempat lagi gelak?) dahlah esok kerja adoi!!! matilah krole kalau bengkak ni tak surut menjelang esok macam manalah krole pergi kerja. Dahlah krole kena memandu sejauh 200KM sehari pergi dan balik dari kerja.

Harap-haraplah ubat yang diberi doktor tadi memberi kesan yang positif atas izin yang Maha Esa amin~ oklah kaki krole dah berdenyut-denyut ni... tak tahanlah... krole undur diri dulu ya, happy blogging semua~


p/s : adoi!!!

3 Komen:

MaYa MustWany said...

bengkak pasal pe?
mintak lak mc lama2..hhuhu
smga cpt smbuh ye
nasib baik duk sana..de gak bini trsyg jagakan..kn.
take k ye

cjai said...

erk! kenapa bro?mc la pe lgi huhuhu....:)

blog-tips-kurus said...

kenapa pakcik krole ni?
cpt baik ye.. :)