Friday, March 22, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


Ok... kalau korang baca tajuk kat atas tu pun mesti korang dah boleh bajet yang krole tengah join sebuah GA atau panjangnya Giveaway pergh! cakap mat salleh tu! krole dapat info GA ni sewaktu mengintai blog kawan-kawan blogger so bila baca pergh! memang menarik! GA yang dianjurkan oleh blogger Mak Dara yang famous amos ni memang terbaik dari ladang... nak tahu kenapa krole kata macam tu? ok... pernah tak korang jumpa satu GA yang menyediakan sebanyak 56 hadiah? hah! GA ni lah yang pertama krole tengok begitu ok tanpa membuang masa ke tong sampah lagi... krole kena tag 3 orang blogger untuk menyempurnakan syarat-syarat GA ni yang sememangnya mudah so orang yang ditag penyertaan anda amat dialu-alukan dan jangan marah ya hihihi. Blogger yang bertuah itu adalah blogger Caliph, blogger Boni Kacak, dan blogger Ranz.

Senarai sponsor yang wanted!

So Jangan malu jangan segan... mari kita meriahkan GA ini yeah!



p/s : manalah tahu ada tuah kali ini hahaha!

24 Komen:

bicara mak dara said...

terima kasih KROLE kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Syazwanie Afandi said...

Dari segmen yang sama datang singgah sini dan already follow u :)good luck :)
http://syazwanieafandi.blogspot.com

Unknown said...

Salam singgah..DA pun join GA yg sama...Good Luck :)

Cik Fie said...

dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

http://mhakimfaiz.blogspot.com said...

DARI GA YANG SAMA .. SINGAH BLOGWALKING AND FOLLOW ..

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Unknown said...

BerGA sama la kita

Mummy Audya said...

Join jugak! all the best! ^^

Singgah dan follow sini! ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/

Unknown said...

dari segmen yg sama

http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Unknown said...

Dari segmen yg sama...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Mama Darwiish said...

gud luck...singgah dr segmen y sama
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Unknown said...

#2632

BW n follow dr GA yg sama:

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Salam Ukhuwah...

Kasih Juju said...

Jalan-jalan sini :)
Dari segmen Mak Dara jugak.

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Ayue Rejaluddin said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

oshin said...

ponnn...ponnnn...ponnnnn

Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

shazillahsani.com said...

hai..singgah dari segment yang sama..good luck yer..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sma , done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html blogwalking sini

bicara mak dara said...

TAHNIAHHH!!!!! Anda adalah salah seorang dari pemenang bertuah MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER BY MAK DARA!!!

Sila ke entry ini untuk keterangan lanjut @ http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky_2.html untuk keterangan lanjut.

Anda boleh terus hubungi pihak penaja, nama dan link blog mereka berada di bawah link kemenangan anda itu untuk urusan penyerahan hadiah ya..

TAHNIAH sekali lagi dari Mak Dara!!!

Diari Si Froggie said...

lama dah aida tak singgah blog nie ha.. aida pun join GA yang sama :) nie baru pakat nak terjah blogger2 yang join.

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

kak gojes said...

tahniah tersenarai jd pemenang segmen mak dara

Zam said...

Salam, Tahniah Zam ucapkan kerana anda merupakan salah seorang peserta segmen Mak dara yang bertuah! Sila ke entri di bawah untuk urusan tuntutan hadiah ye ;)

http://zamani84.blogspot.com/2013/04/pemenang-buku-101-doa-mohon-makbul-dari.html

Mime MF said...

congrats~ pemenang bertuah ni!!hehe :))

Wanney Din said...

salam kenal. jemput join GA kat blog saya. TQ :)
http://www.waneyzainuddin.com/2013/06/GiveawaybyWaneyZainuddinDuitRaya2013.html