Sunday, November 10, 2013

Baby Zahrah Suka Oren

Assalamualaikum semua! huh!... serius beb! rindu sangat dengan dunia blog ni. Disebabkan beberapa faktor yang tak dapat nak dielakkan hm... tak dapat krole terbang bebas didunia maya seperti sebelum-sebelum ini. Tapi... utamakan mana yang penting dahulu kan... bukannya krole berhenti berblogging pun. Ohya! hari ini buat pertama kalinya baby Zahrah merasa buah oren. Mula-mula tu seperti biasalah kan... kemasaman baby Zahrah (cumil tengok mukanya... tapi tak sempat nak snap argh!).

Bila dah dua tiga kali suap pergh! rupanya... baby Zahrah suka dengan rasa buah oren ni... siap merajuk lagi kalau lambat suap hahaha!. Cuba korang tengok gambar kat atas... aha! lihatlah wajahnya yang serius melihat Mrs. krole mengupas buah oren hahaha! (cepat umi... cepat).

Ohya! semakin hari semakin banyak perkembangan baby Zahrah... sekarangni baby Zahrah dah pandai duduk dalam walker... siap boleh tolak pergi depan, belakang, kiri dan kanan lagi yeah!. Ohya nampak macam baby Zahrah pakai tudung kan... huhuhu... kreatifnya Mrs. krole... tuala boleh jadi tudung. Saja kitaorang biasalkan, melentur buluh biarlah dari rebungnya kan?. Oklah semua... krole nak rehat-rehat kejap... assalamualaikum dan happy blogging semua.


p/s : lama tak menaip...asyik salah tekan je :)

12 Komen:

Vee Lea said...

Wui!! Lamanya menghilang!! Aduyai. Rindu kau. Punya baby la! Hahahaha. Lps ni update byk2 ya gingg. All the best in whatever youre doing :D

ezyra daniel said...

comel nye baby zahra nie !!!
bulat mata dia...

Shaiful Zaidi said...

salam krole. ..comelnya baby Zahrah..

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah moga baby zahrah menjadi anak yang solehah..yeyy baby zahrah suka makan buah..

Yumida Huda said...

comelnye zahrah...
pipi dia...so kiut

syuk shusuke said...

mata dia geramnyeeee!

cweet pinky said...

comelnya...CP tak perasan pun krole jarang update sebab CP pun dah jarang jenguk blog...

el said...

suka oren eh..nti aunty belikan byk2 oren tuk zahraa..alololololo tomey2 nye dia

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Allah..putihnya zahrah ni krole.. ^_^

~emi~ said...

Omeynya baby zahrah :)


btw jom singgah ke blog sy :)

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Wahhh..comelnya baby Zahrah.....
Hehee..suka makan orange...bagus utk kesihatan...

Sama la Krole...saya juga kurengg berblogging sebulan dua ni..sibuk sket.....
In Shaa Allah..lepas ni ok balik...

x0x0 ^___^

sabree hussin said...

dah besar nanti mesti cun hhe