Thursday, January 19, 2012

Tayar Kereta Buat Hal

Adus benda ni pelik juga kan? macam tahu-tahu je yang krole ni baru je masuk gaji, adoi!!! poning kepalo eden!!! tayar kereta krole buat hal pula hari ni argh!!! nasib baiklah kereta sendiri kalau tidak dah lama krole bom!!! mananya tak marah... bunga masih ok harum mekar kembang mewangi tapi sekali tengok koyak da? pasti korang semua heran kan? tayar terkoyak? persoalan ini krole pun tak boleh nak jawap? sebab krole pun tak tahu nak jawap macam mana? yang krole tahu tayar kereta ni memang menyusahkan krole sekarangni, nasib baiklah ramai kawan-kawan yang tolong tadi kalau tidak alamatnya krole kena bermalam kat lebuhrayalah jawapnya. Hihihi bengang-bengang pun sempat nak update blog juga.

Heeeee... bukan apa krole rindu sangat dengan korang semua!!! argh!!! terkacau duit tabung krole nak pasang wifi...!!! nampaknya bulan ini krole tak dapat lagi nak pasang wifi kat rumah ni!!! tapi tak apa krole masih cool~ sebab sekarangni musim tuntul (siput sedut) kat kampung krole yeah!!! kalau ada masa krole nak berniaga siput sedut ni, kat sini benda ni laku o0o0o0!!! dan boleh dijual dengan harga yang mahal!!! cuma masalahnya sekarang krole belum ada masa lagi nak pergi cari... Insyallah minggu depan kot? harap-haraplah boleh dapat untung? oklah krole nak balik rumah dulu, happy blogging semua

p/s : beginilah nasib diriku yang....

4 Komen:

khairul said...

tu la kan ..keta tu mcm tau2 ja kita ni berduit

MaYa MustWany said...

hihihih selalu macam tuh.kalau de je rezeki,de jgak yg bnda lain dtg xdsgka.sabar je la.hihihi

Firdaus® said...

hhahahah ujian semua tu..kena jimat cermat =)

ASSOYFINGER67 said...

Salam buat sahabat yg diingati..maaf lama tak singgah,,dah singgah nie biasalah klik sekeliling...
Wah...dah pakai keta...takperlah..nasib baik tayar..jgn enjin buat hal sudahlah..apa2pun..aku doakan kebahagiaan kao sekeluarga...!