Monday, January 16, 2012

Blog Bersawang

Wuah!!! dah bersawang blog krole ni tak berupdate hihihi... bukannya krole dah beralih minat atau dah tak nak berblog lagi tapi adalah beberapa masalah yang tak dapat nak dielakan kat kampung ni. Faktor yang utama adalah tak ada internet hihihi... tak tahu bila nak pasang wifi kat kampung ni, kalau nak guna broadband rasanya baik guna wifi kan? bukan apa krole ni banyak pengalaman buruk dengan benda yang dipanggil broadband ni hihihi. Alhamdulillah syukur hari ini dapat juga krole update blog yang tersayang ni, krole kena mengembara sejauh 16KM hanya untuk mengupdate blog ni.

Kesian kan krole? hihihi... Bak kata bujang lapok "dah nasib badan", krole harap korang semua sihat dan baik-baik ya diluar sana. Ohya best juga bila dah duduk kampung ni.. Ada saja aktiviti yang nak buat, petang ni krole, wife and family nak pergi pantai pimping nak buat barbeque yeah!!! oklah krole nak jalan dah ni ciow, happy blogging semua~


p/s : yummy~

5 Komen:

Seri Bahasa said...

seri pun dulu guna broadband...hampeh...mcm kura2...sakit hati dibuatnya...mahal jer bulanannya...

caliph shuriken said...

usaha gi 16km utk on9.. gambatte krole ^^

blog-tips-kurus said...

syukur rumah ni mesra sekom n meksis lagi.. :-)

khairul said...

kesian Krole..ssh nya nk update blog kan

MaYa MustWany said...

tak pe,setel yang mana lebih penting.k