Wednesday, October 2, 2013

Sibuk dengan Kertas Kerja

Assalamualaikum semua... rindu krole tak? aha... mesti rindu sampai hentak-hentak kepala kat dinding kan? hahaha!. Pergh! lama juga blog ni tak berupdate... tapi jangan risau, bukannya krole dah hilang minat nak berblog cuma... keadaan tak berapa nak mengizinkan kala ini. Sekarangni krole sibuk dengan macam-macam kertas kerja. Amboi... macam dahsyat je bunyainya kan? tapi tak adalah dahsyat sangat pun.

Nak cerita dengan korang pun malu... hahaha!. Tak apa... bila tiba masanya, krole akan cerita juga kat korang semua. Alhamdulillah dari bulan lalu hingga sekarangni... murah sedikit rezeki keluarga krole ni, banyak kerja yang menjadi... krole berniaga pun semakin lancar dari hari ke sehari. Rezeki dari Allah S.W.T amat indah... kita hanya perlu bersabar dan berusaha saja. Oklah! nak tidur dah ni... esok kena bangkit awal so happy blogging semua.



p/s : terima kasih semua sebab support teratak krole ni~

19 Komen:

kakitravelkhairuddin.blogspot.com said...

Semoga rezeki bertambah..dah isi $$$ anda.

Vee said...

Cak!! Mau hentak kepala gara2 pening ada la, kalau rindu kauu itu teda. Muahaha. Good luck in everything, ging!! :)

Mizz Aiza said...

semoga dipermudahkan urusan krole oleh Allah.. murah rezeki krole.. :D

Fais-SKA said...

Yeahhh berusaha dan ikhlas kerana Allah..pasti menjadi =) all the best la bro Krole..rezeki kluarga tu..baby sihat??

Shaiful Zaidi said...

Ni mesti meniaga online...moga sukses.

PeRdU cINta said...

lama tak baca coretan mr krole nih..rupanya ada projek ye..Alhamdulillah..bagus-bagus..rezeki tu..moga terus success untuk masa depat yang lebih diberkati dan dirahmati Allah..amin..

Anonymous said...

nanti share yea :D

Hazmin Hamudin said...

Alhamdulillah.. Rezeki bro tu. Utamankan yang penting tu dulu.

Unknown said...

moga dipermudahkan segala urusan krole
moga dimurahkan rezeki krole
yup tdo awal bangun awal...

Unknown said...

good luck ;)

semoga dipermudahkan segalanya :D

Unknown said...

Alhmdullilh..semoga dimurahkn rezki..=)

dariilhamkehati said...

rindu sangat krole tapi takde la sampai ketuk kepala , hehehe !!

cuma buat terjunan ke dalam kolam renang jer ..

semoga keluarga krole dimurahkan lagi rezeki , dan rezeki yang berkat ...

amin ....

Mia Liana said...

alhamdulillah... semoga berjaya perniagaan krole tu..

iAmCekbolat said...

bolat pun dah lama tak update blog . huhu

Anonymous said...

sma la krole..mas pun curi masa nk blogwalking ni

azihajieha said...

singgah + menyinggah = pape jelah... sudah follow... jemput singgah ke blog saya.... saya pun sedang menyiapkan kertas kerja...arrr arrrr

mselim3 said...

Assalammualaikum..krole,

moga krole sukses dalam apa jua bidang yg diceburi mselim3 tgk gak link krole..
Krole kalau free nanti aktif balik k.
kekawan semua kat sini rindu kemunculan krole..k

mselim3

Unknown said...

hehe, bro krole kongsi la ape benda yg dibuat tu. kod2 best :D

Vee said...

Lamanya kau menghilang ~