Saturday, September 14, 2013

Segmen 1st Mama

Assalamualaikum semua... ok! hari ini secara rasminya krole mengumumkan bahawa diri ini akan menyertai segmen pertama dari blogger mama. Huh! ini adalah segmen kedua yang krole join hari ini hahaha!. Saja cuba nasib... manalah tahu ada rezekikan? disamping menyokong rakan-rakan blogger yang terbaik ni. Kenal tak blogger mama...? ok... kalau kenal syukur, kalau tak kenal tu... jom kenal-kenal dengan beliau, ini link blognya ya.


Blogger mama ni adalah seorang blogger JB so kepada blogger JB seluruh Malaysia... korang wajib join segmen ni... amboi! pandai-pandai pula krole ni hahaha! jangan marah hah. Ohya! bab hadiah... blogger mama belum nyatakan... hah! mesti best-best hadiahnya ni... so jangan malu jangan segan... yang jauh kita rapat-rapatkan jom join segmen dari blogger mama.



p/s : nak join klik je banner tu ya~

12 Komen:

norhasnizakhalid said...

hihihi.....
thanks krole kerana sudi join segmen mama.. :)

Shaiful Zaidi said...

salam krole..Selamat bersegmen..Good luck.

Akupenghibur.com said...

selamat bersegmen :)

Bunda_nora said...

rajin krole bersegmen...semoga berjaya..

Unknown said...

selamat bersegmen..zara pun join gak..hihihi..

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

TelingaBulat said...

alam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

Bunda_nora said...
This comment has been removed by the author.
FarahFerraDotCom said...

Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
Done follow kat sini..
Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

She Is Farahain said...

datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

Dayang Deno said...

good luck^^

Syamimi Saad said...

datang dari segmen yang sama.. :)

Segmen 1st Mama