Friday, December 9, 2016

Hidup Itu Indah

Assalamualaikum... alhamdulillah akhirnya!... krole tak tahu macam mana nak gambarkan perasaan kala ini. Sebenarnya lama dah nak update blog tersayang ni tapi... banyak perkara yang berlaku dalam hidup ni. Lepas ni krole tak tahu dapat aktif semula berblog ke tidak, tapi semangat nak berblog tu sentiasa ada.

Hidup ni sangat indah kan... aturan Allah buat kita semua, sentiasa penuh misteri yang tidak terjangkau dek akal kita. Kadangkala diatas kadangkala dibawah... namun kalau kita tafsirkan semua itu dengan hati yang tenang, alhamdulillah betapa beruntungnya kita masih boleh melangkah hari demi hari dibumi Allah ni... bernafas tu nikmat, boleh makan tu nikmat, boleh berlari tu nikmat so janganlah kita hadkan definisi "nikmat" itu hanya pada wang ringgit... tadah tangan, banyakkan bersyukur.

Ok! sebenarnya idea dah tak ada ni hahaha! lama tak menaip rasa janggal sikit... tapi tak ucap terima kasih sangat kat korang semua yang masih setia dengan blog krole ni. Apa-apa nanti krole update-update lagi dalam blog ni. Moga tiap urusan korang semua sentiasa dipermudahkan olehNya. Jumpa lagi...

2 Komen:

PAK BUDIMAN DI MALANG said...

saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

puteri airyn said...

Samalah..saya pun lama tak berblog..ada masa..jalan2 lah ke blog puteriairyn yer.. ☺☺☺